Dare2Wear

 

Hoofdpagina

Weer geopend vanaf 11 mei!

We zijn superblij om te mogen meededelen dat we onze deuren weer gaan openen vanaf 11 mei. Hiervoor nemen we natuurlijk wel de juiste voorzorgsmaatregelen:

★ We werken alleen op afspraak, deze kunnen via hier geboekt worden of via het boekingsysteem op onze social media.
★ Wil je een afspraak maken voor een check up van je piercing? Stuur ons alsjeblieft eerst een email met foto’s van je piercing zodat we je wellicht op afstand kunnen helpen.
★ Reeds geboekte afspraken zullen een toestemmingsformulier via email toegestuurd krijgen die voor aanvang van de afspraak ingevuld moet worden.
★ We vragen iedereen hun eigen gezichtsmasker te dragen. Als je er geen draagt kun je een wegwerp masker kopen van ons voor €1,-
★ Vanaf 13 juni bieden we weer services aan in het mond- en neusgebied. Houd er wel rekening mee dat dit alleen op dinsdag, woensdag en zaterdag wordt gedaan.

★ Kom alleen op je afspraak. Als je toch besluit iemand mee te nemen zal diegene buiten moeten wachten. Als je minderjarig bent mag een ouder wel mee om zijn/haar ID te laten zien/toestemming te geven. De rest van de afspraak zal de ouder buiten moeten wachten.
★ Iedereen die buiten staat te wachten moet 1,5 meter afstand houden.
★ Zorg dat je op tijd bent. Als je te laat bent zullen we helaas je afspraak moeten verzetten.
★ Hoe blij we ook zijn om jullie te zien, we geven helaas nog even geen handdrukken of knuffels. Zorg er ook voor dat je niet onnodig van alles en nog wat in onze shop aanraakt.
★ Desinfecteer je handen bij binnenkomst (wij zorgen natuurlijk voor de desinfectant).
★ Blijf thuis als jij of een familielid (milde) symptomen heeft zoals een verkoudheid, loopneus, niezen, milde hoest, verhoging (38 graden of meer), koorts en/of benauwdheid. Ook vragen we je om thuis te blijven als jij, of iemand waar je contact mee hebt gehad, ziek bent geweest tijdens de afgelopen twee weken.

Welkom op onze website! Dare 2 Wear bestaat sinds 2003! Dare 2 Wear is een familiebedrijfje. Sharon en haar broer Wesley Looy zijn de eigenaren. JewelryDe winkel is gelegen in het stijlvolle centrale gedeelte van A’dam, de Jordaan. Dit is de kleinste maar leukste ruimte die we konden vinden. Alles is betegeld hetgeen hygiènisch is en er tegelijkertijd heel comfortabel en gezellig uit ziet. Dare 2 Wear is een moderne sieradenwinkel met piercings. De winkel is volledig ingericht om op een veilige en hygiënische manier te piercen. Ik heb grote waardering voor andere culturen. Dit uit ik door een manier van lichaamsversiering te gebruiken, in een mix van onze en andere culturen.

sometimes it can be busy and we like to take enough time for everybody. therefore, we ask you to arrive before 18.00 hrs, to avoid any disappointments.

we do not pierce children under 6 six of age.
please take note of our adjusted piercing age policy:
age 6-16: only earlobes, with parent or legal guardian
age 16-18: all piercings except nipples/genitalia, with parent or legal guardian
age 18 and over: alle piercings, no parent or guardian needed

please make sure to always bring an ID (this also applies to the parent/guardian)

je bent van harte welkom in onze 2e shop (TATTOO en piercing) CLASSIC ink&mods, 1 minuut lopen vanaf de Dam of bezoek de website: www.classicinkandmods.com

Sharon Looy