Dare2Wear

 

Hoofdpagina

Lees voor het boeken/bezoeken:

★ We werken alleen op afspraak (ook voor check-ups of het kijken naar sieraden!), deze kunnen via hier geboekt worden of via het boekingsysteem op onze social media.
★ Het dragen van een gezichtsmasker is verplicht – je kunt er eentje van ons kopen voor €1,- als je de jouwe vergeten bent.
★ Kom alleen op je afspraak. Als je toch besluit iemand mee te nemen zal diegene buiten moeten wachten.
★ We bieden services in het mond- en neusgebied alleen aan op dinsdag, woensdag en zaterdag.
★ Zorg dat je op tijd bent, niet te vroeg en niet te laat.
★ Vul alvorens je bezoek het toestemmingsformulier in die je via email toegestuurd krijgt.

★ Blijf thuis als jij of een familielid (milde) symptomen heeft. Ook vragen we je om thuis te blijven als jij, of iemand waar je contact mee hebt gehad, ziek bent geweest tijdens de afgelopen twee weken.
★ Wees respectvol & houd je aan de regels.

Welkom op onze website! Dare 2 Wear bestaat sinds 2003! Dare 2 Wear is een familiebedrijfje. Sharon en haar broer Wesley Looy zijn de eigenaren. JewelryDe winkel is gelegen in het stijlvolle centrale gedeelte van A’dam, de Jordaan. Dit is de kleinste maar leukste ruimte die we konden vinden. Alles is betegeld hetgeen hygiènisch is en er tegelijkertijd heel comfortabel en gezellig uit ziet. Dare 2 Wear is een moderne sieradenwinkel met piercings. De winkel is volledig ingericht om op een veilige en hygiënische manier te piercen. Ik heb grote waardering voor andere culturen. Dit uit ik door een manier van lichaamsversiering te gebruiken, in een mix van onze en andere culturen.

we do not pierce children under 6 six of age.
please take note of our adjusted piercing age policy:
age 6-16: only earlobes, with parent or legal guardian
age 16-18: all piercings except nipples/genitalia, with parent or legal guardian
age 18 and over: all piercings, no parent or guardian needed

Please make sure to always bring an ID (this also applies to the parent/guardian)

Je bent van harte welkom in onze 2e shop (TATTOO en piercing) CLASSIC ink&mods, 1 minuut lopen vanaf de Dam of bezoek de website: www.classicinkandmods.com

Sharon Looy