Dare2Wear

 

Hoofdpagina

Gesloten tot en met 19 februari:

Lieve klanten,
helaas zorgen de huidige Covid-19 maatregelen ervoor dat we onze deuren weer hebben moeten sluiten tot en met 9 februari. Dit betekent dat we tot en met dan geen afspraken kunnen aannemen, uiteraard wel voor daarna! Alle geboekte afspraken tot en met 9 februari zijn geannuleerd en hebben een annuleringsmail ontvangen (alle e-mails van ons boekingssysteem over je afspraak kunnen als niet verzonden worden beschouwd, deze worden automatisch verstuurd).

Voor vragen of opmerking kun je ons altijd een e-mail sturen via info@dare2wear.nl. Hoge kwaliteit gouden sieraden en alle benodigde nazorgproducten kun je online bestellen via https://www.classicgoldamsterdam.com/.

We hopen je gauw weer in onze shop te mogen verwelkomen!

Veel liefs,
team Dare2Wear

Welkom op onze website! Dare 2 Wear bestaat sinds 2003! Dare 2 Wear is een familiebedrijfje. Sharon en haar broer Wesley Looy zijn de eigenaren. JewelryDe winkel is gelegen in het stijlvolle centrale gedeelte van A’dam, de Jordaan. Dit is de kleinste maar leukste ruimte die we konden vinden. Alles is betegeld hetgeen hygiènisch is en er tegelijkertijd heel comfortabel en gezellig uit ziet. Dare 2 Wear is een moderne sieradenwinkel met piercings. De winkel is volledig ingericht om op een veilige en hygiënische manier te piercen. Ik heb grote waardering voor andere culturen. Dit uit ik door een manier van lichaamsversiering te gebruiken, in een mix van onze en andere culturen.

we do not pierce children under 6 six of age.
please take note of our adjusted piercing age policy:
age 6-16: only earlobes, with parent or legal guardian
age 16-18: all piercings except nipples/genitalia, with parent or legal guardian
age 18 and over: all piercings, no parent or guardian needed

Please make sure to always bring an ID (this also applies to the parent/guardian)

Je bent van harte welkom in onze 2e shop (TATTOO en piercing) CLASSIC ink&mods, 1 minuut lopen vanaf de Dam of bezoek de website: www.classicinkandmods.com

Sharon Looy