Dare2Wear

 

Hoofdpagina

Welkom terug!

Lieve klanten, we zijn ongelofelijk blij dat we jullie vanaf 3 maart weer in onze shop mogen verwelkomen! Houd er wel rekening mee dat we alleen onder stricte voorwaarden open mogen. Daarom hebben we een aantal regels opgesteld voor (het bezoeken van) onze shop:

★ We werken alleen op afspraak (ook voor check-ups/het kijken naar sieraden!). Je kunt ons altijd emailen (info@dare2wear.nl) of onze zustershop bellen (+31 (0) 20 753 9652) om te kijken of we direct een plek beschikbaar hebben voor je. Afspraken kunnen ook hier geboekt worden of via onze social media.
★ We zouden graag willen dat je een mondmasker draagt – je kan deze van ons kopen voor €1,- als je de jouwe vergeten bent.
★ Helaas moeten we je vragen zonder gezelschap te komen.
★ Wees alsjeblieft op tijd, niet te vroeg of te laat.
Vul alsjeblieft het consent formulier in wat je van tevoren van ons ontvangt via email.
★ Blijf thuis als jij of een familielid (milde) klachten heeft. Als jij, of iemand waarmee je contact hebt gehad, de laatste twee weken bent ziek geweest zul je helaas ook thuis moeten blijven.
★ We hopen dat je onze shopregels begrijpt en respecteert. We wensen je een geweldige ervaring bij Dare2Wear!

Welkom op onze website! Dare 2 Wear bestaat sinds 2003! Dare 2 Wear is een familiebedrijfje. Sharon en haar broer Wesley Looy zijn de eigenaren. JewelryDe winkel is gelegen in het stijlvolle centrale gedeelte van A’dam, de Jordaan. Dit is de kleinste maar leukste ruimte die we konden vinden. Alles is betegeld hetgeen hygiènisch is en er tegelijkertijd heel comfortabel en gezellig uit ziet. Dare 2 Wear is een moderne sieradenwinkel met piercings. De winkel is volledig ingericht om op een veilige en hygiënische manier te piercen. Ik heb grote waardering voor andere culturen. Dit uit ik door een manier van lichaamsversiering te gebruiken, in een mix van onze en andere culturen.

we do not pierce children under 6 six of age.
please take note of our adjusted piercing age policy:
age 6-16: only earlobes, with parent or legal guardian
age 16-18: all piercings except nipples/genitalia, with parent or legal guardian
age 18 and over: all piercings, no parent or guardian needed

Please make sure to always bring an ID (this also applies to the parent/guardian)

Je bent van harte welkom in onze 2e shop (TATTOO en piercing) CLASSIC ink&mods, 1 minuut lopen vanaf de Dam of bezoek de website: www.classicinkandmods.com

Sharon Looy