Dare2Wear

 

Hoofdpagina

Gesloten tot en met 6 april

Lieve klanten,

zoals is besloten door het kabinet zijn wij verplicht om onze deuren te sluiten tot en met 28 april, aangezien piercen ook onder de categorie ‘contactberoep’ valt. We vinden het supervervelend dat we jullie allemaal niet kunnen helpen tot dan, maar hopen jullie zo gauw als onze winkel weer opent snel terug te zien!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen op info@dare2wear.nl.

Zorg goed voor jezelf!

Liefs,
het Dare 2 Wear team

Welkom op onze website! Dare 2 Wear bestaat sinds 2003! Dare 2 Wear is een familiebedrijfje. Sharon en haar broer Wesley Looy zijn de eigenaren. JewelryDe winkel is gelegen in het stijlvolle centrale gedeelte van A’dam, de Jordaan. Dit is de kleinste maar leukste ruimte die we konden vinden. Alles is betegeld hetgeen hygiènisch is en er tegelijkertijd heel comfortabel en gezellig uit ziet. Dare 2 Wear is een moderne sieradenwinkel met piercings. De winkel is volledig ingericht om op een veilige en hygiënische manier te piercen. Ik heb grote waardering voor andere culturen. Dit uit ik door een manier van lichaamsversiering te gebruiken, in een mix van onze en andere culturen.

sometimes it can be busy and we like to take enough time for everybody. therefore, we ask you to arrive before 18.00 hrs, to avoid any disappointments.

we do not pierce children under 6 six of age.
please take note of our adjusted piercing age policy:
age 6-16: only earlobes, with parent or legal guardian
age 16-18: all piercings except nipples/genitalia, with parent or legal guardian
age 18 and over: alle piercings, no parent or guardian needed

please make sure to always bring an ID (this also applies to the parent/guardian)

je bent van harte welkom in onze 2e shop (TATTOO en piercing) CLASSIC ink&mods, 1 minuut lopen vanaf de Dam of bezoek de website: www.classicinkandmods.com

Sharon Looy